Vi benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig handleopplevelse i vår nettbutikk. Ved å forsette godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Jeg forstår Mer informasjon
Trygg e-handel Kundeklubb 66 89 20 20 kundeservice@select.no Følg oss

Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler

Disse retningslinjene beskriver hvordan vår nettbutikk bruker informasjonskapsler, og hvordan du kan tillate eller nekte bruken av disse.

1. Generelt om bruk av informasjonskapsler

1.1. Informasjonskapsler er en vanlig teknologi som benyttes av nettbutikken vår og de aller fleste nettsider på internett.

1.2. Informasjonskapsler er en liten tekstfil som lagres på den enheten du benytter når du besøker vår nettbutikk.

1.3. Informasjonskapsler brukes for å lagre informasjon som gjør at nettbutikken fungerer optimalt, og forbedrer den generelle handleopplevelsen.

1.4. Når du besøker vår nettbutikk leser din nettleser informasjonskapselen og sender denne informasjonen til nettbutikken.

1.5. Det finnes noen forskjellige typer informasjonskapsler:
1.5.1. Sesjon: Denne informasjonskapselen fjernes når du lukker nettleseren.
1.5.2. Kontinuerlig: Informasjonskapselen oppbevares for en tid og har en sluttdato.
1.5.3. Intern: For vår nettbutikk, og benyttes for å sørge for at nettbutikken fungerer som den skal
1.5.4. Tredjepart: Fra eksterne tjenester når du besøker vår nettbutikk. Benyttes for tilpassing, annonsering og analyser. Kun ikke-identifiserbar informasjon lagres.
1.5.4.1. Annonserings-informasjonskapsler samler informasjon om dine surfevaner som igjen gjør vår nettbutikk i stand til å presentere annonseinnhold som tilpasses dine ønsker. Denne type informasjonskapsler gjør det mulig å måle effektiviteten av en annonseringskampanje. Annonserings-informasjonskapsler kan benyttes til annenhånds-kampanjer, som viser deg annonser basert på dine handlevaner.
1.5.4.2. Se punkt 4 for mer informasjon om tredjeparts informasjonskapsler

2. Å gi tillatelse til informasjonskapsler

2.1. Når du benytter vår nettbutikk med din nettlesers standard personvernsinnstillinger, gir du tillatelser som samsvarer med disse innstillingene. Det betyr at du tillater enhver informasjonskapsel, noen av disse eller at din nettleser spør deg hver gang en informasjonskapsel er i ferd med å bli lagret. Vennligst sjekk din nettlesers manual for hvordan du endrer personvernsinnstillingene.

2.2. Ved å klikke på «Jeg forstår» på informasjonskapselsmeldingen, bekrefter du at du forstår at du kontrollerer tillatelsen i din nettlesers personvernsinnstillinger.

3. Hvordan nekte bruk av informasjonskapsler

3.1. Du kan når som helst tillate, fjerne eller blokkere informasjonskapsler i din nettleser. Vennligst sjekk din nettlesers manual for videre instruksjoner.

3.2. Vær oppmerksom på at om du fjerner eller blokkerer våre interne informasjonskapsler, vil vår nettbutikk ikke fungere optimalt og begrense muligheten for å gjennomføre en bestilling.

4. Mer om tredjeparts informasjonskapsler og tjenestene som benyttes av vår nettbutikk

4.1. Kun ikke-identifiserbar informasjon lagres og kan ikke brukes til å identifisere deg personlig. Informasjonen er på gruppenivå og brukes som del av en større statistisk informasjonsanalyse. Selv når du tilsynelatende mottar rettet og tilpasset annonsering, kan vi ikke identifisere deg gjennom innsamlet informasjon fra tredjeparts informasjonskapsler.

4.2. Informasjonskapsler fra tredjepart:

Google: Trafikkanalyser, annonsering

Facebook: Annonsering
Facebook Ireland Ltd. 4 Grand Canal Square Grand Canal Harbour Dublin 2 Ireland

Microsoft Bingads: Trafikkanalyser, annonsering

Hello Retail: Tilpassinger, handlemønster-analyser

tawk.to: Kundeservice-chat

Smaily: Epost-kampanjer, analyser