Vi benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig handleopplevelse i vår nettbutikk. Ved å forsette godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Jeg forstår Mer informasjon
Trygg e-handel Kundeklubb Select-konto 66 89 20 20 kundeservice@select.no Følg oss
 

KJØP NÅ – BETAL SENERE

Ved å klikke "Søk om Select-konto" bekrefter du at du har lest Selects kredittkjøpsavtale samt godkjenner at det kan gjøres kredittsjekk.

 

Vilkår for Select-konto

1. Informasjon om kredittgiver

Kredittgiver: Select AS
Adresse: Berghagan 7, 1405 Langhus, Norge
Telefon: 66 89 20 20
E-post: kundeservice@select.no
Nettbutikk: www.select.no

2. Beskrivelse av kredittavtalen

Det innvilges kreditt etter en forutgående kredittsjekk. Ønsket beløp og nedbetalingstid oppgis av søker i forbindelse med søknadsprosessen. Personnummeret benyttes kun for kredittsjekk samt for rapportering til skattemyndighetene i forbindelse med selvangivelsen. Ved kredittsjekk benyttes tredjepart som plikter å sende et varsel om at kredittsjekk er foretatt, og av hvem. Avslag på søknad begrunnes ikke. Kredittgiver plikter kostnadsfritt og uten opphold å utlevere en kopi av kredittkjøpsavtalen ved forespørsel.

Ved bestillinger som går over innvilget kreditt, kan Select AS etter nærmere vurdering heve kredittgrensen. Dersom dette ikke kan gjøres vil bestillingen holdes igjen inntil det er innbetalt beløp slik at man kommer under bevilget kredittgrense. Bestillingen kan sendes som oppkrav dersom kredittmottaker ber om dette.

Maksimal kreditt er kr 5000,-. Kreditten er løpende og man kan til enhver tid handle for ubenyttet kreditt. Samlet beløp som skal tilbakebetales er benyttet kreditt pluss renter og gebyrer som er påløpt i henhold til kredittavtalen.

Kredittavtalen gjelder kun for kjøp av varer, og kan ikke realiseres i kontanter. Ved hvert kjøp oppgis varen(es) kontantpris.

Kredittavtalen løper til en av partene sier denne opp. Kredittgiver må ved oppsigelse av avtalen gi 2 måneders varsel. Kredittmottaker kan si opp avtalen med 1 måneds varsel. Ved oppsigelse plikter kredittmottaker å betale eventuelt resterende utestående samt påløpte renter og gebyrer.

Nedbetaling beregnes ut fra benyttet kreditt samt nedbetalingstid, dog minst kr 50,- per måned. Faktura sendes ut i midten av hver måned, med betalingsfrist siste datoen i den aktuelle måneden. Fakturaen inneholder kjøp og innbetalinger som er gjort i perioden. Innbetalinger avregnes på følgende måte: gebyrer, renter og gjeld.

Etter 4 korrekte innbetalinger kan det velges betalingsfri måned. Renter for denne måneden legges til skyldig beløp. Det kan benyttes 2 betalingsfrie måneder per år.

3. Kredittkostnader

Det er helt kostnadsfritt å ha kreditt når denne ikke er benyttet.

Kostnadene i forbindelse med benyttet kreditt er som følger:

Månedsrenten 1,8% av utestående saldo, dog minst kr 20,-. Fakturagebyr kr 29,- Nominell årsrente er 21,60% (effektiv rente 39,70%) ved en bevilget kreditt på kr 5000,-. Innbetalte renter er fradragsberettiget på selvangivelsen. Ved innbetaling av hele det utestående kredittbeløpet betales det kun renter og gebyrer fram til betalingsdato.

Endring av disse vilkår skal kredittgiver varsle kredittmottaker om 6 uker for endringen trer i kraft. Ved vesentlige endringer i pengemarkedsrenten eller ved pålegg eller tiltak fra myndighetene kan 6-ukersfristen fravikes. Kreditten innvilges kun som betalingsutsettelse, og det kan ikke gjøres kontantuttak.

Ved manglende innbetaling påløper det et purregebyr på kr 35,- for første og andre påminnelse. Dersom betaling ikke blir gjort ved forfall på andre påminnelse, vil hele beløpet anses som forfalt og bli oversendt til inkasso.

4. Angrerett

Det er 14 dagers angrerett på inngåelse av en kredittavtale. Ved bruk av angreretten skal eventuell benyttet kreditt samt påløpte renter betales snarest og senest innen 30 dager fra varsel om bruk av angreretten. Det kan når som helst betales inn skyldig beløp i sin helhet uten ekstra kostnader.

Forøvrig gjelder reglene i Lov om finansavtaler og finansoppdrag, kapittel 3 Kredittavtaler

 

  • Del opp betalingen i mindre månedlige beløp (min. 50 kr)
  • Kreditt opptil 5000 kr
  • Nedbetalingstid inntil 36 måneder
  • Enkelt og trygt