Vi benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig handleopplevelse i vår nettbutikk. Ved å forsette godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Jeg forstår Mer informasjon
Trygg e-handel Kundeklubb 66 89 20 20 kundeservice@select.no Følg oss

Kjøpsbetingelser

Generelt

På Select.no gjør du en trygg handel. Select.no eies og drives av Select AS som har over 50 års erfaring i bransjen. Her kan du finne og kjøpe de samme produktene som i Select-katalogen, samt mange fler. I kassen velger du den leveranse- og betalingsmåten som passer deg best og etter fullført kjøp får du din ordebekreftelse tilsendt på epost. Vi gjør vårt beste for å følge opp ditt kjøp og gi deg best mulig service.

Du kan også bestille via telefon 66 89 20 00 (man-fre 8-17), epost ordre@select.no eller bestillingskupong fra katalogen.

Kunder under 15 år kan bestille kun med foresattes godkjenning og leveransen vil alltid bli sendt i oppkrav. Betaling med kredittkort eller kjøp på kreditt kan kun gjøres av personer over 18 år.

Alle priser og tilbud er gyldige i angitt tidsperiode eller så langt lageret rekker. Alle produkter kjøpt hos Select AS kan brukes i Norge. Vi tar forbehold om feil i pris og produktbeskrivelse. Enkelte produkter kan avvike fra bildet. Ved oppdagelse av feil, vil vi sørge for å rette det opp omgående.

Kundeservice

Har du spørsmål om kjøp og bestillinger, ta kontakt med vår kundeservice mandag-fredag 8-16 på telefon 66 89 20 20 eller send en epost til kundeservice@select.no. Skriftlige henvendelser blir besvart senest innen to virkedager.

Levering og porto

Alle pakker sendes med Posten. Små pakker leveres i postkassen, større pakker leveres til postens utleveringssteder. Levering hjem på døren kan velges hvis ønskelig.

Leveringstid er normalt 5-7 dager. Ved forsinkelse vil du motta skriftlig beskjed og få oppgitt ny leveringstid. Dersom du i slike tilfeller ønsker å avbestille eller endre på din bestilling, kan du ta kontakt med oss via e-post eller telefon. Tilbakebetaling, der kunden hever kjøpet grunnet forsinket levering, skjer innen 14 dager.

Ved ordre over kr 699,- er det GRATIS FRAKT, ellers er porto/ekspedisjonsgebyret kr 99. Levering på døren koster kr 89,00 ekstra. Ved bestilling på katalogens kupong når denne sendes ufrankert, kommer porto kr 9 i tillegg. Ved uavhentet pakke belastes kr 150 til dekning av våre kostnader.

Select har ansvaret for varene under transporten til deg. Det er alltid senderen som står for risikoen ved forsendelser.

Betaling med kort og Vipps

Du kan velge mellom VISA, Mastercard og Vipps, og betalingen gjøres via NETS elektroniske betalingsløsning. Du er sikret etter samme regler som andre betalingsløsninger, og gjennom avtalen mellom deg og din bank/kredittkortselskap. Select AS hverken lagrer eller oppbevarer ditt kortnummer eller andre personopplysninger knyttet til ditt kort. Dersom du ønsker å heve kjøpet grunnet forsinket levering e.l., skjer tilbakebetaling senest innen 14 dager.

Nets - Payments made easy

Angrerett

Hos Select har du hele 30 dagers angrerett, som er det dobbelte av lovbestemt rett på 14 dager. For å benytte deg av angreretten gir du oss melding om dette senest innen utløpet av fristen. Du velger selv på hvilken måte du gir oss beskjed om dette. Bevisbyrden for at melding om bruk av angrerett er gitt, påhviler deg.

Select AS kan, som beskrevet i angrerettlovens § 25, gjøre et fratrekk i tilbakebetaling ved retur dersom varen er brukt eller prøvd mer enn det som anses nødvendig for å sjekke at varen fungerer som den skal. Fratrekket vil bli vurdert ut fra verdireduksjonen av produktet. Denne bestemmelsen kommer kun til anvendelse dersom du har mottatt opplysninger om angrerett.

Angreretten gjelder ikke avtaler om: levering av forseglede varer som av hensyn til helsevern eller hygiene ikke er egnet for retur, og der forseglingen er blitt brutt etter levering.

Kostnaden for retur ved bruk av angreretten dekkes av kjøper, og beløpet tilsvarer Postens satser i henhold til pakkens vekt.

Angrerettskjema sendes sammen med leveransen. Dette skal fylles ut og legges med ved retur av hele eller deler av leveransen. Retur må sendes tilbake senest innen 14 dager etter at bruk av angreretten er meddelt Select.

Reklamasjon

Ved mangel på en vare, skal selger kontaktes så snart mangelen er oppdaget eller burde vært oppdaget, og senest 2 måneder fra da mangelen ble eller burde vært oppdaget. Dette kan gjøres på e-post, per telefon eller per brev. Selger forplikter seg til å utbedre mangelen snarest, og senest innen den tid som avtales med kunden.

Dersom mangelen ikke kan utbedres, har selger rett til å bytte varen i ny feilfri vare kostnadsfritt for kunden. Dersom ny vare ikke kan leveres, skal kunden få pengene tilbake senest innen 14 dager.

Reklamasjon må gjøres senest innen 2 år etter kundens mottak av varen. Dersom varen er ment å vare vesentlig lenger, er reklamasjonsfristen satt til 5 år. Kundens rett til å reklamere fremkommer av forbrukerkjøpslovens § 27.

Ved eventuell tvist vil Select AS følge Forbrukerklageutvalgets avgjørelser.

Tilbakebetaling

Ved retur av varer som er betalt, tilbakebetaler vi ditt tilgodehavende innen 14 dager. Du får tilbakebetalt hele kjøpsbeløpet for de returnerte varene. Porto/ekspedisjonsgebyr blir tilbakebetalt kun der hele ordren returneres.

Dersom Select ikke kan levere innen avtalt tid har kunden rett til å heve kjøpet, og kunden skal få tilbakebetalt det som eventuelt er betalt på forskudd.

Innsamling og bruk av personopplysninger

Select AS behandler dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. Vi registrerer blant annet ditt navn, adresse, eventuelt telefonnummer og e-postadresse. Grunnet krav fra myndighetene samles og oppbevares også informasjon om dine kjøp og betalinger. Historikken din som kunde hos oss kan derfor ikke slettes så lenge du er aktiv kunde. Ved elektronisk bestilling innhentes også IP-adressen det bestilles fra. Ditt personnummer blir lagret ved inngåelse av avtale om kjøp på kreditt.

Dine personopplysninger brukes til å kunne sende deg dine bestilte varer, og for å kunne kontakte deg i forbindelse med din bestilling ved f.eks. forsinkelse av forsending eller problemer med betaling. Informasjon om dine kjøp og betalinger brukes i vår regnskapsføring, avgiftshåndtering samt garanti- og returhåndtering. Dersom du søker om å handle på kreditt, blir ditt personnummer benyttet for kredittsjekk.

Select AS samler inn data om din bruk av vår nettbutikk. Disse opplysningene benyttes i vårt arbeid med å forbedre og utvikle vårt sortiment, og for å få kunnskap om hva våre kunder er opptatt av. Informasjonen gjør det mulig for oss å vise deg relaterte og alternative produkter, samt å sende deg tilbud på tilsvarende produkter dersom du har gitt din uttrykkelige tillatelse til dette. Innsamling av data fra vår nettbutikk benyttes også til å fremskaffe relevant statistikk.

Select AS ved daglig leder har ansvaret for innsamling og bruk av personopplysninger som beskrevet ovenfor. Du kan lese mer om vår databehandling og personvern her.

Nyhetsbrev

Select AS sender jevnlig ut nyhetsbrev til kunder med informasjon om tilbud og nyheter. Du må selv melde deg på og gi tillatelse til å motta vårt nyhetsbrev. Det kan du gjøre i kassen her i nettbutikken, eller ved å ta kontakt med kundeservice, eller her på vår kundklubbside. Du kan når som helst gi beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevet.

Bruk av informasjonskapsler

Ved bruk av våre nettsider samtykker du til at Select AS benytter seg av informasjonskapsler (cookies). I tillegg til egne informasjonskapsler benytter Select AS også informasjonskapsler fra tredjepart. Våre egne informasjonskapsler benyttes for å lagre informasjon og opplysninger om deg og din bruk av våre nettsider. Denne informasjonen og opplysningene benyttes kun til informasjonslagring for automatisk bruk på nettsidene våre. I tillegg benyttes eksterne og tredjeparts informasjonskapsler for innsamling av data for trafikkstatistikk og annonseringsnettverk. Du kan stille inn din nettleser til å ikke akseptere bruk av informasjonskapsler. Dette kan imidlertid medføre at enkelte funksjoner på våre nettsider ikke vil fungere normalt. Du kan også manuelt slette informasjonskapsler i din nettleser. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her.

Garantier og erstatningsansvar

All informasjon i vår nettbutikk skal være så nøyaktig og presis som mulig, men det kan forekomme feil. Select AS er ikke ansvarlig for eventuelle skader, indirekte eller som følgeskade knyttet til våre sider, med mindre det er forårsaket av grov uaktsomhet eller vanskjøtsel. Select AS har intet ansvar for innhold på sider hos tredjepart, eller materiale og lenker på dennes sider.

Alle garantier etter forbrukerkjøpsloven gjelder i Norge.