Vi benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig handleopplevelse i vår nettbutikk. Ved å forsette godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Jeg forstår Mer informasjon
Trygg e-handel Kundeklubb 66 89 20 20 kundeservice@select.no Følg oss

Om oss

Smart og billig

Selects historie startet for mer enn 50 år tilbake, i 1965, da Ivar S. Løge begynte å selge varer på postordre. Vi var pionerer, og allerede da besøkte vi fjerne land for å finne de beste produktene til de beste prisene. Lenge var papirkatalogen eneste salgskanal, men så kom internett, og siden starten av 2000-tallet har vi jobbet med en økt tilstedeværelse på nett og utviklingen går mot utsendelse av stadig færre kataloger. Det er jo bra for miljøet, men mange liker å bla i papirkatalogen og har gitt uttrykk for at de savner den. Derfor har vi laget en egen online versjon av papirkatalogen som du finner her.

Her i nettbutikken finner du de samme produktene som i katalogen samt mange fler. Du finner ofte gode tilbudskampanjer hvor du kan gjøre et røverkjøp, og vi har en egen Outlet seksjon med varer som går ut av sortimentet og som selges til ekstra lave priser. Vi tilbyr et utvalg av produkter innen sko, klær, accessoirer, helse- og velværeartikler, nyttige ting til hjem og hage, samt interiør og pynt.

Vår målsetting er å tilby de beste produktene til de laveste prisene. Vi har derfor daglig kontakt med leverandører rundt om i verden for å finne nye og interessante produkter og forbedre sortimentet.

Du skal føle deg sikker som kunde hos Select. Vi gir deg 30 dagers åpent kjøp og gir deg en garanti for at du skal bli 100% fornøyd, noe som betyr at du kan returnere ethvert produkt du ikke er fornøyd med og få pengene tilbake helt uten spørsmål. Les mer om våre kjøpsbetingelser her.

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss og er alltid klare til å ta imot nettopp din henvendelse!

Følg oss på Facebook