Vi benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig handleopplevelse i vår nettbutikk. Ved å forsette godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Jeg forstår Mer informasjon
Trygg e-handel Kundeklubb Select-konto 66 89 20 20 kundeservice@select.no Følg oss
 

Om oss

Spennende utvalg til gode priser for deg og ditt hjem

Selects historie startet i 1965 da Ivar S. Løge begynte å selge varer pr. postordre. Vi var pionerer, og allerede på 60-tallet besøkte vi fjerne land for å finne de beste produktene til de beste prisene.

Idag har vi produkter i de fleste kategorier; sko, klær, accessoirer, helse- og velværeartikler, nyttige ting til hus og hage, samt interiør og pynt. Vår målsetting er å tilby de beste produktene til de laveste prisene. Vi har derfor daglig kontakt med leverandører rundt om i verden for å finne nye, interessante produkter og forbedre sortimentet. Hos oss finner du alltid gode tilbud på produkter til deg selv, dine kjære og hjemmet ditt.

Fordi vi vil at kundene våre alltid skal få de beste prisene, har vi en dobbel prisgaranti. Finner du et av våre produkter et annet sted, til en lavere ordinær pris, betaler vi deg dobbel prisdifferanse for produktet. Det eneste du trenger å gjøre er å sende oss en kopi av annonsen som dokumentasjon for prisen.

Du skal også føle deg sikker som kunde hos Select. Vi gir deg en garanti for at du skal bli 100% fornøyd, noe som betyr at du kan returnere ethvert produkt du ikke er fornøyd med og få pengene tilbake helt uten spørsmål. Du må bare betale returomkostningene selv.

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss og er alltid klare til å ta imot nettopp din henvendelse, enten det er på nett, via e-post, på telefon eller pr. brev.