Vi benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig handleopplevelse i vår nettbutikk. Ved å forsette godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Jeg forstår Mer informasjon
Trygg e-handel Kundeklubb Select-konto 66 89 20 20 kundeservice@select.no Følg oss
 

Ute etter vår annonserte robotstøvsuger?

Ønsker du at du hadde en robotstøvsuger hjemme som gjorde rent på gulvet for deg mens du satt i godstolen med en god kopp kaffe og leste avisen eller løste kryssord?

Vi ønsker å tilby deg akkurat det, men beklageligvis har fabrikken som produserer den for oss i Kina stengt (på nytt!) pga Covid-19 viruset.

Dette er en veldig lei situasjon for oss alle.
Det betyr at vi dessverre ikke kan selge robotstøvsugeren til deg nå.

Men hvis du er interessert, kan du melde deg på vårt nyhetsbrev for å være blant de første som får vite om det så snart den blir tigjengelig igjen.

Ta vare på hverandre!

Meld deg på vår kundeklubb i dag

Smart robotstøvsuger - til fantastisk pris

  • Fjerner støv, hår skitt, smuler m.m.
  • Gjør støvsugerjobben for deg
  • Meget enkel å tømme

Med en robotstøvsuger blir gulvene dine rengjort – helt av seg selv! Denne roboten fjerner det aller meste, som aske, støv, hår, skitt, smuler og annet søl som ofte havner på gulvet. Du slipper den kjedelige jobben med å dra fram støvsugeren, og kan heller hygge deg med tv og familien mens robotstøvsugeren gjør jobben for deg.

Robotstøvsugeren virker i ca. 60 minutter på en ladning. Den passer perfekt på alle gulv som tregulv, teppebelagte gulv, fliser, gulvbelegg osv. Den har 3 automatiske innstillinger, som langs vegger, fritt over gulvene og i fast mønster. Støvsugeren kan gå over kanter (som teppekanter) og klarer inntil 15 graders helling.

Kommer også med en moppeklut som kan festes under for bedre rengjøring - fuktig eller tørr. Stillegående under 55 db.

Meget lav vekt – 820 gram. Mål: 278 x 278 x 68 mm. Ladetid til full lading: 3 timer. Lades med USB-kabel.

ant. pris 799,-